Dag 4 - Key West
De wekker stond om 7 uur, op gemak gegeten op de kamer en toen richting Fury voor de jetskitour. Honderd formulieren ingevuld en toen op naar de jetski's, Tonny bij Ed en Freddy bij mij. Na alle instructies konden we op weg, heel langzaam de haven uit en toen gas erop, jeetje dat was best zwaar, er waren aardig wat golven en je moest constant bij sturen en maakte aardige klappen op het water. Het was echt geweldig, mooi weer, lekker op het water, superochtend dus!Reacties
Het duurde even voor ik door had waar ik moest zijn voor de site. Ja na drie heerlijke weken vakantie kan ik niet meer zo goed nadenken.
Het ziet er allemaal weer erg leuk uit en jullie vermaken je prima zo te lezen. Geniet er van en ik ben vanaf nu weer een trouwe fan van jullie site
Jetskien kan ook weer van de bucketlist. Freddy kon het weer niet laten met de jetskie boy. Hihi Probeer ook eens een hapje alligator smaakt naar kip. And remmer don't feed the alligators.
Oh en Joke wij zijn ook zeer benieuwd naar jullie ervaringen. Na de vakantie maar een keertje afspreken?
Oh oh blond. Remember don't feed the alligators!!!!
Fijn dat jullie weer goed terug zijn, jammer dat het er al weer op zit voor jullie. Zijn benieuwd naar de verhalen en foto's.
He blondie ,we snapte hem wel hoor en ik weet het nog niet zeker of we er niet eentje gaan voeren, haha